Známka, ktorá mení životy

3 295
Potrebujeme
5 000
Koľko listov ste tento rok poslali? Ešte žiaden? A vedeli, ste že niekedy stačí dostať jeden list a človek sa prestane cítiť osamelý a zabudnutý? Nielen doma či na dovolenke, ale napríklad aj vo väzení.

V roku 2013 Igora brutálne napadli policajti počas razie, aj keď nič nespáchal. Chcel dosiahnuť spravodlivosť, ale namiesto toho bol sám obvinený. Až v tomto roku boli obvinenia zrušené. Aj Igorovi, tak ako ďalším ľuďom po celom svete, pomáhali počas dlhých rokov neistoty listy tisícov solidárnych ľudí. Vďaka nim vedel, že nebojuje sám.

Darom vo výške aspoň 10 eur nám umožníte poslať 7 listov do celého sveta. Každý list má moc zmeniť životy. Pošlime spoločne čo najviac listov a dosiahnime pozitívne zmeny v životoch ľudí, ktorých práva sú obmedzované a porušované. Každý rok potrebujeme aspoň 5000 eur na odoslanie listov. Ako odmenu máme pre Vás krásny odznak v tvare známky. #znamkamenizivoty

Keďže známka je symbol solidarity, poštovné v rámci SR a ČR je na nás.
V prípade, že chcete darovať viac ako 20 eur, zadajte prosím aj počet odznakov.

Nezabudnite si vybrať verziu kartičky:

1. VŽDY MÁ ZMYSEL POSLAŤ LIST.

2. KAM IDEM? KAM MA TREBA.

3. RADŠEJ ZAPÁLIŤ SVIEČKU, AKO PREKLÍNAŤ TMU

4. ČO ZNÁMKA, TO NOVÁ NÁDEJ

5. TOTO NIE JE ODZNAK. TOTO JE NÁDEJ PRE ĽUDÍ, KTORÍ UŽ PRESTALI DÚFAŤ.